Příprava her

Vítejte v našem blogu. Protože naše hry jsou trošku jiné než ty „tradiční“, rozhodli jsme se Vám tady taky trošku za blogovat. Uvědomujeme si, že digitální distribuce „přímo na Vaši tiskárnu“ nemusí být pro každého to úplně pravé. Chápeme, že možná máte jistou nedůvěru. Věřte ale, že není třeba se ničeho bát. Kdyby se náhodou stalo, že Vám naše modely nebudou vyhovovat, můžete je smazat a my Vám peníze vrátíme zpět. Věříme, že této možnosti nezneužijete…

 

Vznik her:

Možná Vás bude zajímat, že vznik každé z her je dost složitý proces. My velmi dbáme na stylizaci našich modelů (tedy tak aby byly skutečně hezké) a současně na snadnou konstrukci.  Jako modeláři a lidi velmi kreativní považujeme proces vzniku herních komponent za stejně důležitý jako hra samotná.  Dokonce v době počítačů je samozřejmé, že děti tíhnout k zábavě snazší. Někdy se říká té „na klik“. Ale také víme, že když dostanou možnost tvořit, tak tvoří se zápalem a radostí. Co si postaví, toho si na věky váží.

  

Herní komponenty, jsou-li namalovány, je třeba zkusit složit:   

Konstrukce:

Jak to vypadá? Je to hezké? Jde to postavit snadno? Pokud ano, pak je to správná cesta:  

 

Je však potřeba si s herními prvky (figurkami, modely, kulisami) pokusit zahrát dle navržených pravidel. To je práce náročná. Hrajeme jak s dospělými, tak ale i s dětmi.  Hra musí především bavit. Aby mohla bavit, musí být jednoduchá, s jednoduchými pravidly.  Jenže to by nebavilo všechny. Proto pravidla dělíme na 3 úrovně. Každou hru je možné tedy hrát dle tří úrovní složitosti. Záleží jen na vás, jakou variantu si zvolíte.

Zpět do obchodu